EUROPA, NEDERLAND, REISTIPS

Op vakantie zonder te vliegen? Onze tips!

Langzaamaan kunnen we weer beginnen met reizen, maar toch vindt niet iedereen dat chill. Het is ook wel begrijpelijk, een vol vliegtuig, of met mondkapjes op het vliegveld… Daarom delen we vandaag de ultieme tips voor een prachtige vakantie zonder te vliegen! En nee, we gaan je niet vertellen dat je dan maar in Nederland moet gaan kamperen 😉

Zoek de mooiste plekjes van Nederland op!

Een van de positieve dingen aan de Corona crisis is geweest dat wij Nederland veel meer zijn gaan waarderen. Naar ons idee had Nederland niet heel veel moois te bieden, maar daar denken we nu wel anders over! Nederland heeft heel veel mooie (onontdekte) plekken! Duik de natuur in of breng een bezoekje aan steden waar je nog nooit geweest bent. Dit kan vaak verrassend leuk zijn!

Boek een fijn hotel

Naast mooie plekjes heeft Nederland ook veel mooie hotels. Laatst schreven we al over dit super fijne van der Valk Schiphol hotel en onze ervaring met een hotelovernachting tijdens Corona. Een vriend van ons heeft trouwens een blog over de leukste hotels: www.leukstehotel.nl waar je een overzicht van de leukste hotels in Nederland per stad/ regio kunt vinden! Vaak kan zo’n nachtje weg al heel veel doen, en er voor zorgen dat je even lekker tot rust komt.

Maak een mooie roadtrip

Een roadtrip is een veilige keuze wanneer je toch weg uit Nederland wilt gaan. Je kunt voor een verre roadtrip gaan, kijk voor inspiratie bijvoorbeeld naar de blogpost over onze roadtrip door Europa. Maar ook dichter bij huis zijn prachtige plekjes te vinden! Kijk bijvoorbeeld naar onze mini roadtrip naar België. Wil je liever zelf een roadtrip uitstippelen? Lees dan deze blogpost over hoe je het beste zelf een roadtrip kunt plannen.

Op dit moment zijn wij lekker op reis met de auto. We maken een roadtrip door de Côte d’Azur en rijden daarna door naar Cinque Terre. Wil je niks van deze reis missen? Volg ons dan op Instagram, waar we elke dag iets posten van onze reis!