Over ons

Hoi, leuk dat je meer over ons te weten wilt komen! Wij zijn Allard en Tessa, twee twintigers die verslaafd zijn aan reizen. Samen proberen we zo vaak mogelijk reisjes te maken en in het najaar van 2021 zullen wij een grote wereldreis maken. Tot die tijd delen wij onze kleinere reizen met jullie!

Waarom SaltyLovers?

Omdat wij allebei zo dol zijn op reizen en zo vaak mogelijk reisjes plannen krijgen we hier ook vaak vragen over. Wij vinden het ook super leuk om al onze ervaringen met iedereen te delen, daarom zijn we deze blog begonnen. Hier gaan we al onze verhalen delen, onze mooiste foto’s laten zien en alle insider tips verklappen. Veel leesplezier! Laat vooral een reactie achter met jouw eigen ervaringen of een leuk berichtje.

De naam Salty Lovers is ontstaan doordat we op het strand zaten na te denken over een naam voor de potentiële blog die wij wilden beginnen (en nu dus werkelijkheid is geworden). Stranden zijn gewoonweg een van de mooiste en meest rustgevende plekken op aarde en aangezien wij een relatie hebben, kwam de naam ‘Salty Lovers‘ tot stand.

Waarom nóg een reisblog?

Wij weten ook dat er al super veel reisblogs op het internet te vinden zijn. Zowel internationale als Nederlandse reisblogs. Waarom dan nóg een reisblog beginnen? Naast het feit dat wij onze eigen ervaringen als jong volwassenen op reis zullen delen en tips zullen geven voor al je (toekomstige) reizen, zijn wij het eerste ‘romantische koppel’ dat samen een reisblog begint en zich ook daarop zal richten. We zullen de meest romantische plekken over de hele wereld met jullie delen en de mooiste activiteiten om met je geliefde te doen op reis.

Blijf op de hoogte door ons te volgen op Instagram, of onze Facebook pagina te liken! Ook kun je je email invullen in de sidebar (op je computer) of onderaan deze pagina (op je telefoon) zodat je een email ontvangt wanneer er een nieuwe blogpost online staat!

Voor samenwerkingen kun je hier terecht.

Paspoort

Namen: Allard & Tessa

Favoriete reisbestemming: Indonesië & Cambodja

Favoriete stad: Bled

Bucketlist: Philippijnen, Costa Rica, Zuid-Afrika