EUROPA, NEDERLAND

Een hotelovernachting tijdens Corona?

Afgelopen week vonden wij een hele goede deal voor het van der Valk Schiphol hotel. Aangezien we sinds Corona is begonnen eigenlijk niks meer hebben ondernomen, besloten we deze kans meteen te grijpen… En jeetje wat is dit een fijn hotel! We vertellen je alle ins en outs van dit hotel en over onze ervaring met een hotelovernachting tijdens Corona.

Over het hotel

Het van der Valk Schiphol hotel ligt (obviously) vlak bij Schiphol, in Hoofddorp. Dit hotel is heel groot, maar toch heel gezellig. Het personeel is onwijs aardig, de kamers zijn heel fijn en ook het eten is erg goed! Het hotel beschikt over een groot aantal faciliteiten, denk aan: een restaurant, brasserie, winkeltje, zwembad, wellness, fitnessruimte en nog veel meer! Ook zijn er veel verschillende kamers te boeken, dus er is voor ieder wat wils! Romantisch met z’n tweetjes, of gezellig als weekendje weg met het gezin.

De Corona maatregelen

Naast de vaste Corona maatregelen, anderhalve meter; in je elleboog hoesten/ niezen; etc. waren er nog een aantal extra maatregelen genomen om iedereens gezondheid te waarborgen. Zo stonden in het restaurant extra tafels die ervoor zorgden dat het bedienend personeel niet te dicht bij kwam. Ook moet je reserveren voor het zwembad zodat er maar twee mensen tegelijk in het zwembad aanwezig zijn. En bij het ontbijtbuffet moeten alle gasten handschoentjes dragen. Er zijn ongetwijfeld nog meer maatregelen getroffen die wij niet direct hebben gezien/ merken, maar van deze werden wij in ieder geval heel blij.

Onze ervaring met een hotelovernachting tijdens Corona

Wij hebben echt een top tijd gehad bij het van der Valk Schiphol hotel. Er hangt een fijne sfeer in dit hotel en alles is goed geregeld. Zelfs nu tijdens Corona hebben we geen op- of aanmerkingen op het hotel. De kamers zijn heel mooi en de bedden zijn ook echt top! Alle Corona maatregelen zorgen ervoor dat je echt op je gemak bent en dat je optimaal kunt genieten van je verblijf hier. Dit hotel is dus zeker weten een aanrader, ook tijdens Corona!

Hoe staan jullie tegenover een hotelovernachting tijdens Corona?